Welkom Poorter

Vrienden van het Stadhuismuseum,  Donateurs 

Het Vriend-zijn is in vele opzichten waardevol. U wordt Poorter van het Stadhuismuseum van Zierikzee. Een Poorter heeft het recht verworven binnen de poorten van een plaats met stadsrechten te wonen en van de voordelen van de stad te profiteren. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen Poorter worden. In ons geval profiteert u van de voordelen van het Stadhuismuseum. Als Poorter maakt u bijzondere dingen mee en met uw lidmaatschap steunt u het Stadhuismuseum ook financieel. Met uw hulp kan het Stadhuismuseum activiteiten ontwikkelen of bijzondere aankopen doen, restauraties laten uitvoeren en mooie publicaties verzorgen.

Wat kost een lidmaatschap ?

Uw bijdrage als Poorter bedraagt € 25 per jaar voor een individueel lidmaatschap. Voor partners, echtgenoten en anderen die op één adres wonen bestaat het lidmaatschap voor twee. Dit kost € 15 per jaar meer en kinderen tot en met 16 jaar zijn gratis.

Wat krijgt u hiervoor ?

Poorters hebben gratis toegang tot het Stadhuismuseum en krijgen een korting van 10% op de artikelen uit de museumwinkel, als die niet zijn afgeprijsd. Poorters zijn eregast bij voorbezichtiging van tijdelijke tentoonstellingen. Ook krijgen ze met de nieuwsbrief van het Stadhuismuseum informatie toegestuurd over lezingen, activiteiten, evenementen en excursies die door de Vrienden of door het Stadhuismuseum worden georganiseerd.

Waardevol

Het Poorter zijn is waardevol in vele opzichten. U participeert niet alleen in het culturele leven van Zierikzee, maar levert daar ook een belangrijke bijdrage aan. Zo is de ene vriendschap de andere waard!

U kunt zich hier aanmelden

 

 

[portfolio_slideshow id=450]