Nieuwsflits: Uitnodiging Miems van Citters

Uitnodiging

Op dinsdag 3 mei 2016 om 16:00 uur opent in het Stadhuismuseum Zierikzee de expositie Miems van Citters

Observaties

De expositie wordt georganiseerd ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van beeldend kunstenares jkvr. A.C. (Miems) van Citters en biedt een overzicht van vrij werk uit verschillende perioden van haar carrière (aquarellen, beeldhouwwerken, etsen, schilderijen en tekeningen).

Burgemeester G.C.G.M. Rabelink van Schouwen-Duiveland zal bij de opening van de tentoonstelling aanwezig zijn.

Bij dezen bent u van harte uitgenodigd om het glas te komen heffen op de 80ste verjaardag van Miems van Citters en op de opening van haar eerste expositie in het Stadhuismuseum Zierikzee.

In verband met de organisatie vernemen wij graag of u hierbij aanwezig wilt zijn.

telefoon stadhuismuseum: 0111-454464

email: info@stadhuismuseum.nl

Namens het team van het Stadhuismuseum Zierikzee,

dr. Albert A.J. Scheffers directeur bestuurder a.i.