Nieuwsflits Lustrum en 200ste Vriend

De Stichting Vrienden viert op 8 juli het houten jubileum. In dit lustrumjaar krijgt het Stadhuismuseum een cadeau. Het team van het Stadhuismuseum hebben drie projecten aangedragen, die wij dit jaar graag ondersteunen. Een schenking van € 10.000 gaat naar de aanschaf van een schilderij van Theo Voorzaat. Er gaat € 10.000 naar een te ontwikkelen educatiekabinet, een project voor jong en oud. Er is inmiddels € 3.500 overgemaakt voor het boek Zeeuwse Meesters in de Gouden Eeuw. Voor het rolpaard – kanon is € 500 gereserveerd voor een beschermhoes in de wintermaanden. Nu moet er eerst weer gespaard worden ….

De 200ste Vriend Jozé van der Sande krijgt een Vriendenglas met logo en een fles Zeeuwse sap cadeau.

Klik hier voor de terugblik 5 jaar Stichting Vrienden …