Nieuwsflits: Lezing en Huis van Sinterklaas

Beste Vrienden,

Op 22 november om 19.00 uur organiseert het Stadhuismuseum een boekpresentatie in de Nieuwe Kerk in Zierikzee. Het onderwerp is de tweede wereldoorlog. De lezing begint om 19.00 uur. De toegang is gratis. U bent van harte welkom.

Aanmelden is wenselijk, via info@stadhuimuseum.nl

Het is u vast niet ontgaan dat de Sint is weer in het land is. Sinterklaas met zijn pieten verblijven in het Stadhuismuseum van Zierikzee. Voor de gelegenheid is dit dan het Huis van Sinterklaas van Schouwen-Duiveland. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Het Huis van Sinterklaas Schouwen-Duiveland wordt georganiseerd door de Stichting Huis van Sinterklaas Schouwen-Duiveland, met een grote groep vrijwilligers die zich inzet om van het verblijf van de Sint een feest te maken.

Klik hier voor informatie over de dagen en tijdstippen waarop het Huis van Sinterklaas kan worden bezocht. U bent van harte welkom op dit kinderfeest