Nieuwe Poorter Jeanine van Velthoven

Enthousiast ondeLe Parfaitrneemster Jeanine van Velthoven is na vijf jaar horeca toe aan iets voor haar zelf. Op de kruising van de Nieuwe Bogerdstraat in het havenkwartier in Zierikzee ontstaat Lunch café le Parfait. Ze houdt van het Bourgondische van de Fransen, de muziek, de wijn, de inrichting en de sfeer. Die vind je nu in le Parfait terug. Ze onderscheidt zich met een kleine maar fijne kaart. De gerechten worden met veel smaak zelf klaargemaakt en ze zien er ook nog eens appetijtelijke uit.

 

Ze heeft het geluk dat haar man Micha chef kok is en haar bij staat met zijn grote kennis van de horeca. Het klaarmaken van verrukkelijke soepen, salades en waardevolle tips om lunches net even anders te laten smaken, wordt graag aan hem overgelaten. Jeanine weet met haar creativiteit de gerechten op haar zelf getekende borden prachtig in beeld te brengen en smaakvol op tafel te toveren.

 

Le Parfait BordNaast ontbijtjes en lunches op maat zijn groepen ook welkom voor High Tea. Jeanine bruist van energie om haar klanten te verwennen en ze weg wijs te maken in historisch Zierikzee, ze is een echte gastvrouw met hart voor de zaak!