Nieuwsflits Boek Kajak van Zierik

Op 12 februari 2015 is het Boek “De Kajak van Zierik en andere verhalen” gepresenteerd aan de Vrienden en Vrijwilligers van het Stadhuismuseum, en aan gasten van de auteurs. Betty Blikman, Peter Priester en voorzitter Luitzen Bijlsma overhandigen het eerste exemplaar aan Wethouder Jacqueline van Burg, die zeer verheugd is met het fraaie boek.

De avond werd druk bezocht en het was een “sfeer volle” bak. Naast de uitreiking van het boek werd de wisseltentoonstelling geopend met twaalf bijzondere voorwerpen uit het depot. Alle voorwerpen van de zeventig verhalen zijn nu geëxposeerd in het museum.

De aanwezige Vrienden kregen het boek namens de Stichting uitgereikt. De Vrijwilligers werden in het zonnetje gezet voor hun werk voor het museum. Zij krijgen het boek namens de Stichting Vrienden en de Gemeente, die allebei de helft van de kosten voor hun rekening hebben genomen.

Presentatie Boek Kajak