Op 21 februari Taxatiemiddag in het Stadhuismuseum

Op 21 februari 2014 Taxatiemiddag in het Stadhuismuseum

Antiek VoorwerpenHet Stadhuismuseum nodigt u graag uit voor de taxatiemiddag op vrijdag 21 februari 2014 van 11.00 tot 16.00 uur in het auditorium van het Stadhuismuseum Zierikzee. Op deze middag zijn experts aanwezig om uw kunstvoorwerpen,  juwelen, zilver, schilderijen, Chinese en overige Aziatische kunst, porselein en andere objecten geheel kosteloos en vrijblijvend te laten taxeren

De taxaties worden uitgevoerd door taxateurs van Vendu notarishuis te Rotterdam (www.notarishuis.nl). Mocht u vragen hebben of vooraf foto’s willen inzenden, dan kan dat. U kunt dan contact opnemen met de staf van het notarishuis.

Dit kan telefonisch op nummer: +31 (0)10 4118544

Of per e-mail vendu@notarishuis.nl

Voor bezoekersinformatie over deze middag kijkt u op de website van het Stadhuismuseum. Het Stadhuismuseum heeft een prachtige collectie beeldende- en toegepaste kunst. U kunt in het museumcafé genieten van een kopje koffie, thee, frisdrank en een versnapering.