Nieuwsflits: Kinderworkshop

Tijdens de zomermaanden zijn er leuke workshops voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar in het Stadhuismuseum Zierikzee. Ga jij mee op speurtocht ‘onder water’ in de tentoonstelling ‘Onderwaterarcheologie – ‘Aldus is de Roompot vergaan…’? Laat jij ons daarna zien hoe jouw droomschip eruitziet? Op allerlei manieren kan De Roompot creatief aangekleed, versierd en/of ingekleurd worden. Of bouw jij je schip liever van lego? Het kan allemaal.

De kinderworkshops zijn op 25 juli, 1, 15 en 22 augustus en duren van 10.00 – 12.00 uur. Aanmelden kan aan de balie van het Stadhuismuseum Zierikzee of via info@stadhuismuseum Zierikzee. Je betaalt € 3,50 voor de workshop, inclusief bezoek aan het museum. De workshops zijn mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Intertoys Zierikzee. Voor meer informatie klik hier…

Kinderworkshop