De opbrengst van het boek “Dames van de Kust” is geschonken aan de Stichting Vrienden

De opbrengst van het boek “Dames van de Kust” is door de fotograaf Alain Verdier geschonken aan de Stichting Vrienden.

Cover Dames van de KustAfgelopen voorjaar realiseerde Alain Verdier het project Dames van de Kust met als hoogtepunt de zomertentoonstelling in het Stadhuismuseum. De Dames/modellen zijn allen inwoner van Schouwen-Duiveland. Zij hebben weer en wind getrotseerd om dit avontuur tot een bijzonder einde te brengen. De foto’s zijn gebundeld in het boek “Dames van de Kust” in beperkte oplage. Er zijn nog enkele exemplaren te koop in de Museumwinkel.

Alain Verdier heeft de opbrengst geschonken aan de Stichting Vrienden waarvoor  de Stichting hem zeer erkentelijk is. Een mooie start voor de pas opgerichte Stichting. Merci!