Reder Erik van Uffelen

Foto ErikErik is reder van het stadhuismuseum omdat hij het niet alleen belangrijk vindt om de geschiedenis van het eiland levend te houden maar ook omdat hij vindt dat iedereen de gelegenheid moet hebben het prachtige gebouw te leren kennen en steeds opnieuw te ontdekken. Vooral jonge kinderen kunnen bijzondere vragen hebben over gebouwen. Met zijn bijdrage hoopt Erik dat het museum elk bezoek weer een beleving is en kinderen in de toekomst meer meegenomen worden in het verhaal van Zierikzee en omstreken.

Zumm Ontwerpbureau ontwerpt en begeleidt bouwprojecten, veel voor bedrijven en scholen maar zeker ook voor woningen. Zumm Ontwerpbureau staat voor een ruimtelijk ontwerp met aandacht voor het gebruik van een ruimte of gebouw. Voorbeelden op Schouwen Duiveland zijn onder andere de gemeentewerkplaats in Renesse, het interieur van Bouwbedrijf Boogert, Dorpshuis de Oosterhof, het havenkantoor in Zierikzee maar ook de jeugdsoos in Scharendijke. Daarnaast heeft Zumm al veel bewoners geholpen met hun bouw- of verbouwprojecten.

Iedereen kan bij Zumm Ontwerpbureau terecht om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en onmogelijkheden. Bij het maken van mooie en functionele ontwerpen besteedt Zumm ook veel aandacht aan duurzaamheid. Zo wordt gelet op het energieverbruik, een verantwoorde materiaalkeuze en de relatie van een gebouw met haar omgeving.

Zumm is nauw betrokken bij Schouwen Duiveland ook al is het bedrijf pas weer een jaar (opnieuw) in Zierikzee gevestigd. Erik van Uffelen heeft een passie voor mooie gebouwen en zeker ook voor de vele monumentale panden in Zierikzee.

Voor meer informatie over Zumm Ontwerpbureau ga naar Zumm Logo 2