Vrienden Nieuwsbrief nr 5 is uit!

Welkom Vrienden

Voor de zomervakantie periode begint brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot de Vrienden. Het boek ‘Honderd’ loopt wat vertraging op. Conservator Peter Priester heeft veel werk verzet aan nieuwe folders voor het Stadhuismuseum. De folders zijn zowel in het Nederlands als in het Duits verkrijgbaar, wat een mooie aanvulling is. Er staan een aantal tentoonstellingen op het programma van het Stadhuismuseum waaraan gewerkt wordt.

Een paar tips:
– Foto expositie in de maand juni op de zolder van het museum. De Stadhuistoren staat Schaalmodel Toren Stadhuismuseum Johan van Eshierbij centraal samen met het werk over Neptunus van Kianoosh Gerami. De torenspits van de maquette hiernaast is van Johannes van Es, stadsbouwmeester van de buitengevel.
– Er komt een tentoonstelling over de 1e wereldoorlog.

andere tips en nog veel meer leest u in de Nieuwsbrief nr 5