Reder Slagter – Julsing

Foto NinetteSlagter Vastgoed Management BV, in bezit van de heer en mevrouw Slagter – Julsing, is gevestigd in een prachtig 15de eeuws pand in hartje Zierikzee aan het Havenpark. Het is niet verwonderlijk dat de bewoners geïnteresseerd zijn in cultureel historisch erfgoed. Tijdens de open Monumentendag in 2013 kwamen ruim 600 bezoekers hun bijzondere sfeervolle monumentenpand bewonderen. Ze komen in contact met de Stichting Vrienden en willen graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het Stadhuismuseum. Ze besluiten zich daarop aan te melden als Reder/ Bedrijfsvriend van de Stichting om zo hun maatschappelijke betrokkenheid uit te drukken.

Hun verwantschap met historische panden is groter geworden in de loop van de tijd. In 1809 bezoekt koning Lodewijk Napoleon Schouwen – Duiveland. Hij verblijft enige nachten in hun prachtige ‘Stadspaleis’. Allebei zijn ze betrokken bij historie en de voormalige bewoners van hun huis. Mevrouw Julsing is mede daarom drie jaar geleden stadsgids bij de VVV geworden. Zij geniet ervan en deelt haar kennis en interesse over de historie van Zierikzee met vele groepen toeristen.
De belangrijkste activiteiten van Slagter Vastgoed Management BV vinden plaats in de branche: Advisering op het gebied van bouwmanagement en bedrijfsvoering.